Jarmo Kemppinen

Home / Jarmo Kemppinen

Olen Jarmo Kemppinen, vuonna 1961 syntynyt kauppatieteen maisteri ja rekisteröity jääkiekkoagentti. Koulutukseni ja osaamiseni liittyvät vahvasti neuvottelemiseen, opettamiseen ja sopimusjuridiikkaan.

Urheilu-urani olen tehnyt yksilölajien parissa, tuloksena on kymmenen SM-mitalia ja yksi Pohjoismaiden mestaruusmitali. Olen suorittanut valmentajatutkintoja kahdessa eri lajissa. Nykyisin harrastan aktiivisesti golfia.  Kokemukseni kautta voin todeta, että lähes kaikkeen urheiluun lajissa kuin lajissa liittyy tiettyjä lainalaisuuksia, joita ei voida ohittaa.

Opiskelu työn ohella ja aktiivinen urheilu-ura ovat antaneet paljon, mutta vaatineet myös tinkimätöntä työtä ja määrätietoisuutta tavoitteisiin pääsemiseksi. Nämä periaatteet leimaavat toimintaani myös agenttitoimessani. Nuorten motivoituneiden ja tavoitteidensa eteen aktiivisesti työskentelevien urheilijoiden kanssa ja heidän parhaakseen on erittäin innostavaa ja palkitsevaa toimia. Pidän tiiviisti yhteyttä pelaajiin ja heidän yhteistyötahoihinsa. Urheilu-urallani sain kokea sekä tappion karvaan kalkin että voittamisen riemun. Haluan olla läsnä jakamassa näitä urheiluun kuuluvia hetkiä ja tunteita pelaajien kanssa.

Elämä ei ole pelkkää jääkiekkoa, vaan siihen kuuluu myös yksityiselämä ja tulevaisuuteen varautuminen. Tämä edellyttää pelaajalta asioiden huolellista hoitamista myös jääkiekon ulkopuolella. Pidän opintoja ja taloussunnittelua pelaajauran aikana  tärkeänä.

Tavoitteisiin pääseminen edellyttää korkeaa henkilökohtaista motivaatiota ja hyvää yhteistyötä valmentajien kanssa, unohtamatta henkisiä valmiuksia. Agenttina tuen pelaajaa urakehityksen kannalta merkittävissä ratkaisuissa kartoittamalla pelaajalle eri vaihtoehtoja, neuvottelemalla hyvät sopimukset ja tukemalla henkisesti. Päämääränä on luoda pelaajalle mahdollisuus urheilu-uraan keskittymiseen.